back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Διαβάστε επίσης

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αναβιώνει η υπόθεση για τη δολοφονία και το τεμαχισμό της 4χρονης Άννυ που ειχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2015.

Ο πατέρας της Άννυ παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα

Με την έναρξη της διαδικασίας και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο πατέρας της Άννυ, Σάββας αρνήθηκε ότι τη δολοφονησε, παραδέχτηκε όμως ότι τεμάχισε το πτώμα.

Πρωτόδικα, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του Νικολάι καταδίκαστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 3 χρόνια, ενώ η μητέρα της η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε 6 χρόνια με αναστολή στην έφεση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σήμερα Τρίτη εξετάστηκαν η γιαγιά και ο παππούς της 4χρονης που μεγάλωσαν την μικρή μέχρι την ηλικία των 3,5 χρόνων, οι οποίοι κατέθεσαν ότι έμαθαν για την εξαφάνιση της Άννυ από τη μητέρα του παιδιού και τη δολοφονία της μικρής από την τηλεόραση.

Όπως είπαν στο δικαστήριο το ζευγάρι που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά, επισκεπτόταν την μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες. Δεν είχαν αντιληφθεί όμως πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Τη βεβαιότητα ότι ο πατέρας της Άννυ δε δολοφονησε το παιδί, εξέφρασε η μητέρα του Σάββα.

Στο δικαστήριο κατεθεσε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρισκόταν η μητέρα της Άννυ και κατηγορουμένη στην υπόθεση, όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της.

«Η κατηγορούμενη ήταν εξαντλημένη, ήθελε να αυτοκτονήσει. Είδα μια γυναίκα διαλυμένη, καταρρακωμένη. Εξέφρασε τον πόνο της με το κλάμα και την απελπισία της, είπε ο μάρτυρας.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Δεκεμβρίου 2018.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα