back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίλαν-Γιουβέντους 0-2-Διπλό με… υπογραφή Μάντζουκιτς και Ρονάλντο

Διαβάστε επίσης

Με γκολ των Μάντζουκιτς και Κριστιάνο η Γιουβέντους «πέρασε» από το Σαν Σίρο επικρατώντας 2-0 της Μίλαν και διατήρησε το +6 από τη δεύτερη Νάπολι.

Φαίνεται πως και φέτος πολύ δύσκολα θα χάσει και αυτό το πρωτάθλημα η Γιουβέντους, καθώς το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στη Μίλαν το έκανε τυπική διαδικασία. Το πολύ γρήγορο γκολ του Μάντζουκιτς με κεφαλιά στο 8΄ έκανε εύκολο το έργο των παικτών του Αλέγκρι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, έχοντας τεράστια ευκαιρία το χαμένο πέναλτι του Ιγκουαίν στο 41’, όταν ο Σέζνι απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ώρα περνούσε χωρίς η Μίλαν να κάνει κάτι το ιδιαίτερο και αυτή που έφτασε εκ νέου στο γκολ ήταν η Γιουβέντους. Σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81’, ο οποίος έκανε το 0-2 και έβαλε τίλους τέλους στο ντέρμπι. Στο 83’ ο Ιγκουαίν αποβλήθηκε με κόκκινη για να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Γκατούζο, που αποδέχτηκε την ήττα. Η Γιουβέντους συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στην κορυφή, έχοντας 34 βαθμούς, ενώ η Μίλαν έμεινε στους 21 και την 5η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (75′ Μπορίνι), Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Τσαλχάνογλου (75′ Λασάλτ), Σούσο, Καστιγιέχο (62′ Κουτρόνε), Ιγουαΐν.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (74′ Κεντίρα), Ματουιντί, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα (78′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του ντέρμπι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα