back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης σκόρπισε τους Ουόριορς και αποθεώθηκε από τους ομογενείς

Διαβάστε επίσης

Με ηγέτη για πολλοστή φορά των Αντετοκούνμπο, οι Μπακς…σκόρπισαν του πρωταθλητές Ουόριορς μέσα στο Σαν Φρανσίσκο με το εντυπωσιακό 134-111.

Οι φετινοί Μπακς είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα στο ΝΒΑ. Ο Αντετοκούνμπο τους οδηγεί από νίκη σε νίκη με τελευταίο θύμα τους τους πρωταθλητές Ουόριορς, τους οποίους νίκησαν μέσα στο Σαν Φρανσίσκο με 134-111.

Μάλιστα ήταν τόσο καταιγιστικό ο ρυθμός του Μιλγουόκι που ανάγκασε τον Στιβ Κερ να αποσύρει τα αστέρια της ομάδας του στο τελευταίο 12λεπτο.

Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 24 πόντους μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, ενώ είχε 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε 26 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος ήταν ο Μπέντσο με 26 πόντους, με τους Μπρόγκτον και Μίντλεντον να ξεχωρίζουν με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα. Καλύτερος για τους Ουόριορς ήταν ο Τόμσον με 24 πόντους ενώ ο Ντουράντ ακολούθησε σε 17 πόντους. Μεγάλο ρόλο στη νίκη των Μπακς έπαιξε και η απουσία του Κάρι, ο οποίος στην τρίτη περίοδο αποχώρησε τραυματίας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Αποθεώθηκε από τους ομογενείς ο Αντετοκούνμπο

Οι Έλληνες ομογενείς δεν χάνουν ευκαιρία για να βρεθούν στα γήπεδα που παίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς, προκειμένου να αποθεώσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά το 111-134 επί των πρωταθλητών Ουόριορς στο Όκλαντ, δεκάδες συμπατριώτες μας περίμεναν έξω από την “Oracle Arena” τον “Greek Freak” προκειμένου να τον αποθεώσουν και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα