back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανασύρθηκε πέμπτος νεκρός από τα συντρίμμια στη Μασσαλία

Διαβάστε επίσης

Η πέμπτη σωρός, αυτή ενός άντρα, ανασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα από τα συντρίμμια των δύο κτηρίων που κατέρρευσαν στη Μασσαλία.

Περίπου 48 ώρες μετά την μεγάλη καταστροφή, όταν δύο παλιές πολυκατοικίες έπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι στη κέντρο της Μασσαλίας, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν νωρίτερα σήμερα το πρωί να εντοπίσουν και να ανασύρουν άλλον έναν νεκρό άντρα. Οι δύο πολυκατοικίες – μία τετραόροφη και μία πενταόροφη – είχαν κριθεί ακατάλληλες και επικίνδυνες, για τον λόγο αυτόν και είχαν εκκενωθεί εδώ και καιρό. Ωστόσο, κάποιοι άστεγοι είχαν βρει εκεί καταφύγιο χωρίς όμως να μπορεί να κανείς να γνωρίζει ακριβώς ούτε πόσοι ούτε ποιοι ζούσαν στα άδεια διαμερίσματα.

Ήδη από την Δευτέρα το βράδυ, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέ που βρέθηκε εσπευσμένα στο σημείο είχε δηλώσει ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί στα ερείπια των κτηρίων. Παρά όμως τις αρνητικές προβλέψεις, τα συνεργεία έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιον ζωντανό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια συνολικά πέντε νεκροί, τρεις άντρες και δύο γυναίκες. Κανείς τους δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα