back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Γεωργαντάς: «Η ΝΔ ζητά να συνεχιστεί η έρευνα για την κακοδιαχείριση στο Ερρίκος Ντυνάν»

Διαβάστε επίσης

“Το πόρισμα της ΝΔ για το Ερρίκος Ντυνάν καταλήγει ότι οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν σε επίπεδο νομοθετικών πρωτοβουλιών ήταν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Η ΝΔ δεν βλέπει καμία πολιτική και ποινική ευθύνη των πολιτικών προσώπων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση”. Αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και την εκπομπή «Στάση των 2».

Πρόσθεσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να συνεχιστεί η έρευνα για την κακοδιαχείριση στο Ερρίκος Ντυνάν, και μετά την διοίκηση Μαρτίνη 

Ο κύριος Γεωργαντάς κατηγόρησε την κυβερνώσα πλειοψηφία ότι ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση, κρατά ομήρους τους πολιτικούς της αντιπάλους, για να δημιουργεί κλίμα καχυποψίας και συκοφαντίας. Για το λόγο αυτό – συνέχισε – δεν τόλμησαν να ζητήσουν σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, ενώ καλλιεργούσαν τέτοια προσδοκία.  

Σε ερώτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις αποκαλύψεις από την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για νέα στοιχεία που βρέθηκαν σε κρύπτη, ο κύριος Γεωργαντάς είπε χαρακτηριστικά “ Δεν το σχολιάζω. Ο,τι έχει να κάνει με έναν χώρο τον οποίο ελέγχει ο κύριος Πολλάκης, και η κυρία Παπασπύρου δεν έχει δείξει μια αντικειμενικότητα, είμαι απόλυτα επιφυλακτικός. Αυτό που ξέρω για την ιστορία του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ότι οι καταγγελίες του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, για έλλειμμα 230 εκατομμυρίων ευρώ κατέρρευσαν από τους ίδιους τους ορκωτούς λογιστές που όρισε η επιτροπή της Βουλής”.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα