back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός πέρασε 1-0 από το Χαριλάου

Διαβάστε επίσης

Ο Χασάν γύρισε με γκολ στην ενδεκάδα και ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο διπλό στη Θεσσαλονίκη 1-0 τον Άρη.

Εξ αρχής επρόκειτο για μία μάχη μέχρι… τελικής πτώσεως. Μια μάχη από την οποία ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής, επικρατώντας 1-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Είχε αρκετό ξύλο από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, πολλές δυνατές «μονομαχίες», πάλι ο Ολυμπιακός έχασε ένα… άχαστο (Φορτούνης στο 5’), αλλά στο τέλος βγήκε νικητής χάρη σε μία έμπνευση του κορυφαίου έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς Μπίμπαρς Νάτχο, ωραία ασίστ του επίσης πολύ καλού Κούτρη και «εκτέλεση» του Χασάν, ο οποίος μπορεί να μην ήταν στο 100%, αλλά στο 67’ ολοκλήρωσε τη δουλειά που ξεκίνησε ο Ισραηλινός.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία σπουδαία νίκη, μείωσαν τη διαφορά στο -4 από τον ΠΑΟΚ και πλέον πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε επτά βράδια.

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Άρης – Ολυμπιακός 0-1

Σκόρερ: 67’ Χασάν

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) – Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Κάρτες: 4’ Γιουνές, 40’ Σόουζα, 73’ Ντιγκινί – 16’ Γκιγιέρμε, 46’ Φορτούνης, 71’ Ελαμπντελαουί.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μενέντες, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Σιώπης (76’ Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76’ Ματίγια), Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Γιουνές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε (84’ Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88’ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59’ Νάτχο), Ποντένσε, Χασάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα