back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετράει τις δυνάμεις του στη Μόσχα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στη Μόσχα στην έδρα της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Μόσχα στατιστικά είναι καταραμένη για τους ερυθρόλευκους. Όχι τυχαία γιατί συνήθως ο Ολυμπιακός φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι ομάδα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Σε κανονική διάρκεια μετράει απέναντί του 17-8 ρεκόρ με έξι σερί εντός έδρας επικρατήσεις.

Αυτά τα νούμερα όσον αφορά την κανονική διάρκεια. Γιατί όσες φορές συναντήθηκαν σε Final 4, είτε σε τελικό, είτε σε ημιτελικό, εκεί οι Ρώσοι έχουν γίνει κανονικοί “πελάτες” του Ολυμπιακού. Άρα μία ήττα στη Μόσχα δεν είναι καταστροφή. Μία νίκη όμως θα είναι πολύ σημαντική στο μαραθώνιο της Euroleague για την ομάδα του Μπλατ και σίγουρα ένα καμπανάκι για τις υπόλοιπες ομάδες, πως η ομάδα του Πειραιά και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Τα σχέδια του Μπλατ για το παιχνίδι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ζήτησε από τους παίκτες του να μην αφήσουν την ΤΣΣΚΑ να τρέξει, να αποφύγουν τα λάθη που θα της δώσουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, να πάρουν τα αμυντικά ριμπάουντ και να έχουν γρήγορη σκέψη και εύστοχα τελειώματα στην επίθεση. Απόντες για τους ερυθρόλευκους ο Γιάνις Στρέλνιεκς και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης είναι ο ισπανός, Ντάνι Ιερεθουέλο, ο γερμανός, Ρόμπερτ Λότερμόζερ και ο πορτογάλος Σέρχιο Σίλβα. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports 2.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα