back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οργανικά προϊόντα μέσα από τεχνολογίες αιχμής

Διαβάστε επίσης

Με νέες τεχνολογίες αιχμής και νεες φαρμακοτεχνικές μορφές το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Power Health δημιούργησε τέσσερα νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία αποτελούν συνεργιστικές φόρμουλες.

Οι συνεργιστικές φόρμουλες, αποτελούν συνθέσεις οι οποίες περιέχουν ένα ευρύτατο φάσμα εξειδικευμένων φυσικών συστατικών, τα οποία αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους ενισχύοντας και πολλαπλασιάζοντας το ένα τη δράση του άλλου.

Τα τέσσερα νέα καινοτόμα προϊόντα, όπως τα περιέγραψε σε ειδική εκδήλωση η διευθύντρια του Τμήματος Έρση Κλημεντίδου, είναι:

— Ένα διπλό προϊόν για την προστασία από την οστεοπόρωση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, αξιοποιώντας την Βιταμίνη Κ2.

–Ένα προϊόν που εστιάζει στην ανάγκη της θετικής αντιμετώπισης της δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητας αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του Κρόκου και του φυτού Ροδιόλα.

–Δύο νέες συνεργιστικές φόρμουλες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου και την ενίσχυση της γυναικείας γονιμότητας.

— Νέα σειρά οργανικών προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή αλλά και τη γυναικεία απόλαυση, ειδικά στην περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα