back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πονοκέφαλος» στο Μαξίμου από την κόντρα Γεροβασίλη – Παπακώστα

Διαβάστε επίσης

Η προβληματική συγκατοίκηση της Ο. Γεροβασίλη με την Κ. Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξελίσσεται πλέον σε πολιτική βεντέτα και προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, ο οποίος σε ρόλο «κυανόκρανου» επιχείρησε να αποκλιμακώσει ένα ακόμη θερμό επεισόδιο.

Αυτή τη φορά οι σχέσεις των δυο κυριών έφτασαν στα όρια της απόλυτης ρήξης με αφορμή τις σχεδιαζόμενες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς η προερχόμενη από τη Ν.Δ υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και επικεφαλής της κίνησης Νέα Ορμή Κ. Παπακώστα φέρεται να απείλησε με «παραίτηση» επειδή η πολιτική της προϊσταμένη Ο. Γεροβασίλη την «αγνοεί επιδεικτικά και κατ’ επανάληψη» για σειρά αποφάσεων που σχετίζονται με τον τομέα ευθύνης τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιστορία με τις σχεδιαζόμενες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η Κατερίνα Παπακώστα φέρεται να μην είχε λάβει γνώση επί της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, με την οποία διαφωνεί, και έφτασε μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το «συνεχές καπέλωμα της» από την Ο. Γεροβασίλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο με παρέμβαση του Α. Τσίπρα όσο και του Π. Καμμένου απετράπησαν τα χειρότερα και με τις παροτρύνσεις και των δύο η Κ. Παπακώστα πείστηκε να έρθει σε συνεννόηση με την Ο. Γεροβασίλη προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα