back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Sailing Marathon

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου ο Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος.

Η αναβολή της διοργάνωσης του «Sailing Marathon» εξαιτίας των καιρικών φαινομένων αποτέλεσε αιτία για να παραταθεί το χρονικό περιθώριο για τις δηλώσεις συμμετοχών με αποτέλεσμα οι, ήδη, δεκάδες συμμετοχές να αυξηθούν.  Στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής ιστιοπλοΐας, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος , ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές ομίλων προστέθηκε και αυτή του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης από τη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι γενιές σε έναν αγώνα

Ο Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος θα ενώσει  στην ίδια γραμμή εκκίνησης όλες τις γενιές της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης θα πάρουν μέρος σε μία διοργάνωση που έχει ως στόχους την προβολή του αθλήματος αλλά και την εκπαίδευση της νέας γενιάς μέσα από προπονητικά camp.Στον «Ιστιοπλοϊκό Μαραθώνιο» αυτή τη φορά θα υπάρχει και έπαθλο Line Honours.

Την επόμενη ημέρα της διοργάνωσης (4/11), θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου. Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου Σοφία Παπαδοπούλου έχει προγραμματίσει ομιλία με τίτλο «Μυστικά απόδοσης και επικοινωνίας στα διθέσια σκάφη», ο κορυφαίος εν ενεργεία αθλητής των Finn με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις, ο Γιάννης Μιτάκης θα μιλήσει για «Τα μυστικά του πρίμα» και ο προπονητής Νίκος Παπαγεωργίου για τις «Εφαρμογές Match Race στο Fleet Race».

Παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα, θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα