back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε η ΑΕΚ, 4-0 τον Άρη

Διαβάστε επίσης

Στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον Άρη που έκανε τη χειρότερη εμφάνιση του μετά την επιστροφή στη SuperLeague.

Μια εύκολη νίκη πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, έστω κι αν στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως θα μπορούσαν να κερδίσουν κάτι από το ματς. Όμως η κακή τους αμυντική λειτουργία τους τιμώρησε, με το σκορ να φτάνει στο 4-0!

Ο Μπογέ είχε βάλει από νωρίς την «Ένωση» σε θέση οδηγού (5’) και έτσι βγήκε το ημίχρονο. Ο Άρης από το 20’ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και δυο-τρεις καλές στιγμές στα καρέ του Μπάρκα.

Παρ’ όλα αυτά όμως, στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς κατέρρευσαν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν ξανά. Ο Πόνσε με κεφαλιά στο 56’ έκανε το 2-0 έπειτα από κόρνερ του Γκάλο ενώ στο 62’ πέτυχε και ένα ακόμα τέρμα ο Αργεντινός, με ωραία κεφαλιά ψαράκι, σε γύρισμα από δεξιά του Μπακάκη.

Το 4-0 διαμόρφωσε ο Λιβάγια, έπειτα από ασίστ του Μπογέ (72’).

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
ΑΕΚ-Άρης 4-0
Σκόρερ: 5′ Μπογέ, 57′, 62΄Πόνσε, 73′ Λιβάγια
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Κολάσο, Ντιγκινί

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (75΄ Γιαννιώτας), Άλεφ, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μπογέ (86΄ Γιούσης), Λιβάγια, Πόνσε (67΄ Μάνταλος)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (75΄ Ούγκο Σόουζα), Μπάσα, Ντιγκινί (75΄ Ναζλίδης), Κολάσο (67΄ Γιουνές Χαμζά), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Σιώπης, Μαβράι
Κάρτες:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα