back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας της Λέστερ

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λέστερ, έξω από το γήπεδο της ομάδας, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (1-1).

Το ελικόπτερο που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Πρωταθλήτριας ομάδας του 2016, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη στο πάρκινγκ του γηπέδου και αμέσως ανατινάχθηκε, χωρίς να υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Βικάι Σβιβαναναπράμπα είναι ένας 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας που αγόρασε τη Λέστερ τον Αύγουστο του 2010 και έξι χρόνια αργότερα, υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι, την οδήγησε στην κατάκτηση της Premier League.

Και η κόρη του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο μοιραίο ελικόπτερο

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της συντριβής του ελικοπτέρου καθώς στο μοιραίο ελικόπτερο, εκτός από τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο, φέρεται να επέβαινε και η κόρη του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Sky News.

Με βάση το δημοσίευμα του έγκυρου βρετανικού μέσου, στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άτομα. Εκτός από τον «ισχυρό άνδρα» των «αλεπούδων», μαζί ήταν και η κόρη του, οι δύο πιλότοι και ένα ακόμα άτομο αγνώστων, προς το παρόν, στοιχείων.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό για τον αριθμό των επιβαινόντων και τα ονόματά τους, αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από το τραγικό περιστατικό.

Οι άνθρωποι της Λέστερ, πάντως, έχουν συγκεντρωθεί στο γήπεδο και σύντονα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

ελικόπτερο, Λέστερ

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power, ιδιοκτήτρια της ομάδας, η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Βικάι Σβιβαναναπράμπα ήταν μέσα στο ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα γράφει: «Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

Το γήπεδο εκκενώθηκε, η αποστολή της Γουέστ Χαμ αποχώρησε. Οι οπαδοί της Λέστερ αποχωρούσαν σοκαρισμένοι, ενώ ο Κάσπερ Σμάιχελ έβαλε τα κλάμματα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα