back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να εκμεταλλευτεί…το κάστρο του ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός παίζει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην Euroleague στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στις 21:00-NOVASPORTS 2HD την Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη και το 3-1 με αντίπαλο την ομάδα του Γιασικεβίτσιους και αυτή τη φορά θέλει να κερδίσει πιο εύκολα από την περσινή χρονιά που χρειάστηκε καλάθι στην εκπνοή της παράτασης, για να λυγίσει την αντίσταση των Λιθουανών.

Στην προσπάθεια του αυτή δεν θα έχει για ακόμη μία φορά στη 12άδα τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της «πρωτάρας» στην διοργάνωση, Γκραν Κανάρια, ενώ η Ζαλγκίρις από εντός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ.

Τα σημεία κλειδιά του ματς

Οι πράσινοι θα πρέπει να αξιοποιήσουν για ακόμη μία φορά την επίθεση τους, η οποία με μέσο όρο 90 πόντους αποτελεί την τρίτη καλύτερη της λίγκας, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να δει τους περιφερειακούς του να βρίσκουν επιτέλους ρυθμό από τα 6.75, αφού το τρίποντο μέχρι τώρα είναι η “αχίλλειος πτέρνα” του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη στην Ζαλγκίρις θα στηριχτούν στην εξαιρετική τους άμυνα, ενώ επιθετικά διαθέτουν το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας από τα 6.75 (51.2%) και αν ο Παναθηναϊκός δεν προσέξει στην περιφερειακή του άμυνα θα έχει πρόβλημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρίζικ, Λάτισεφς και Χιμένεθ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα