back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξυλοδαρμό εργαζόμενης από τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

Διαβάστε επίσης

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη την Δευτέρα από την Αστυνομία με την αυτόφωρη διαδικασία και πέρασε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς γιατί χειροδίκησε κατά υπαλλήλου, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, «το μεσημέρι της Δευτέρα 22 Οκτωβρίουτο υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν. Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.

Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλο υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών.

Υποβλήθηκε μήνυση στον Διοικητή από την υπάλληλο και ο Διοικητής συνελήφθη και κρατήθηκε 5 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην υπάλληλο και σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα».

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει επίσης ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα πρέπει να εκδιώξει τον διοικητή του νοσοκομείου.

Το υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι έδωσε εντολή να ελεγχθεί η καταγγελία για την επίθεση του διοικητή σε εργαζόμενη του νοσοκομείου Κιλκίς.

Η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) αναμένεται να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις και θα ζητήσει πληροφορίες και από το αστυνομικό τμήμα της πόλης, το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα