back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η «Ενωση» παρέμεινε τελευταία στη βαθμολογία χωρίς κανέναν βαθμό.

Μέχρι και το 60ο λεπτό, όμως, τις αψηφούσε. Με πάθος, με συγκέντρωση, με τρέλα και με την υποστήριξη 60.000 υπέροχων τύπων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα.

Οταν απέναντι είναι η Μπάγερν Μονάχου, όμως, μάλλον δεν αρκούν όλα αυτά. Αντιθέτως, αρκούν δύο λεπτά στους Βαυαρούς για να βάλουν δύο γκολ και να νικήσουν την ΑΕΚ, η οποία μαζεύει εμπειρίες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όχι βαθμούς, τουλάχιστον προς το παρόν. Μαρτίνεθ και Λεβαντόφσκι τα γκολ των Γερμανών, με τους οποίους η Ενωση θα πρέπει να τα ξαναπεί σε δύο εβδομάδες στο Μόναχο…

Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμεναν σωστοί ανασταλτικά και στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν βρήκαν και τις ευκαιρίες να απειλήσουν κιόλας. Είτε με το σουτ του Μπακασέτα στην κόντρα (52′) είτε με το ψαλιδάκι του Κλωναρίδη (59′), ξεσηκώνοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο της που ήταν απλά συγκλονιστικός.

Πάνω στο καλύτερο, όμως, ήρθε η προσγείωση… Η ασυνεννοησία στο δεξί άκρο της άμυνας, στο 61′, είχε ως συνέπεια τελικά το 0-1 από τον Μαρτίνεθ στην εξέλιξη της φάσης και δύο λεπτά μετά ήρθε και το 0-2 από τον Λεβαντόφσκι μετά το γύρισμα του Ραφίνια, ξανά από δεξιά.

Ο ενθουσιασμός της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, χάθηκε κάπου εκεί, αλλά παραλίγο να χαθεί και η συγκέντρωση και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο όταν απέναντι είναι η Μπάγερν

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (84′ Γκάλο), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (76′ Αλεφ), Κλωναρίδης (64′ Μπογέ), Πόνσε.
Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Ραφίνια, Κίμιχ, Χάμες (62′ Γκορέτσκα), Γκνάμπρι (75′ Μίλερ), Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι (84′ Βάγκνερ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα