back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας,  καθώς επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Άρη, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα και του ΠΑΟΚ ,ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που πέτυχε και τα δυο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά. Στο 36΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 84ο λεπτό.

Ο Άρης αν και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ματέο Γκαρσία δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή έκανε το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Βέλεθ (24′ Σόουζα), Μαβράι, Σιώπης, Μπάσα (54′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές (71′ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά (46′ Ουάρντα), Πέλκας (62′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85′ Καρέλης).

Το live  του αγώνα:

 Οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες πάνω από 4 χρόνια στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ο Ιταλός, Ντανιέλε Ντόβερι με τους βοηθούς του Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζόρτζο Περέτι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς και παρατηρητής ο εκ των μελών της ΚΕΔ, Χουάν Φερνάντεθ Μάριν.

Κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ, έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν ο Ιβάν Σαββίδης που εμψύχωσε τους παίκτες της ομάδας του.

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι έντονη έξω από το γήπεδο ενώ τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί .

Η ενδεκάδα του Άρη: Κούεστα, Τζανακάκης, Μάβραϊ, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Μπάσα, Σιώπης, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Γιουνές,

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

2ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Άρης ανοίγει το σκορ πολύ γρήγορα. Ο Μπρούνο Γκάμα παίρνει την μπάλα κεντρικά, τη μεταβιβάζει αριστερά στον Ματέο Γκαρσία,  ο Αργεντινός με διαγώνιο αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

14ο λεπτό Υπάρχει φωτιά πιθανότατα από καύση πανό, πίσω από την εστία που υπερασπίζεται για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

27ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουέστα νικά σε διπλή ευκαιρία τους Πρίγιοβιτς και Πέλκα. Ο Σιώπης έκανε το λάθος, ο Πρίγιοβιτς έκανε το σουτ με το αριστερό στην αριστερή πλευρά, ο Κουέστα απέκρουσε, ο Πέλκας στη δεξιά πλευρά εντός περιοχής προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και πάλι ο Κουέστα “είπε” όχι στην παραβίαση της εστίας του. Παρά το γεγονός ότι είχε αντίθετη φορά, έδιωξε με τα πόδια.

35ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια βγαίνει από αριστερά, κάνει τη σέντρα. Ο Τζανακάκης κόβει την μπάλα με το χέρι.

36ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ : Ο Πρίγιοβιτς αναλαμβάνει την εκτέλεση, ευστοχεί. Νικά τον Κουέστα  και ισοφαρίζει.

Ημίχρονο: Άρης – ΠΑΟΚ 1-1

49ο λεπτό Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Γιουνές “στρώνει” την μπάλα με το στήθος εντός περιοχής στον Ντιγκινί,  ο Γάλλος κάνει το σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, ο Πασχαλάκης απομακρύνει.

Ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε τράβηγμα εντός περιοχής του Φερνάντο Βαρέλα στον Χαμζά Γιουνές.

57ο λεπτό Σκληρό φάουλ του Μάτος στον Μπρούνο Γκάμα. Ο Βραζιλιάνος πάτησε άσχημα τον Πορτογάλο πάνω στη φάση.

66ο λεπτό Πέναλτι για τον Άρη σε μαρκάρισμα του Ουάρντα στον Μπρούνο Γκάμα. Το εκτελεί ο Γιουνές, ο Πασχαλάκης απομακρύνει με τα πόδια!

84ο λεπτό Γκολ για τον ΠΑΟΚ Ο Ουάρντα βγαίνει από δεξιά, δίνει πιο δεξιά στον Ελ Καντουρί, ο Μαροκινός κάνει τη σέντρα, ο Πρίγιοβιτς με πολύ ωραία προβολή προλαβαίνει τον Ούγκο Σόουζα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουέστα και δίνει το προβάδισμα.

Τελικό σκορ: Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα