back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπλατ: «Υποφέραμε από το ταξίδι και βγάλαμε κούραση

Διαβάστε επίσης

Στην κούραση από το ταξίδι της επιστροφής μετά το ματς με τη Μπασκόνια, στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ προκειμένου να εξηγήσει το έλλειμμα ενέργειας του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα.

Αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών: «Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι. Υποφέραμε από το ταξίδι, είχαμε κούραση και ψυχολογική και δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε. Θα πω κάτι που είπα και στους παίκτες. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία και τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Και είμαστε στο 2-1 και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστούμε ον κόσμο και θέλαμε να τους δώσουμε μια καλύτερη εμφάνιση και προσπάθεια. Και πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα το κάνουμε».

Για την ταχύτητα που έδωσε η Αρμάνι στο παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορα. Αυτό που επηρέασε είναι ότι έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα, που σημαίνει 30 παραπάνω πόντοι. Και αν δούμε τα στατιστικά, σε ένα παιχνίδι που χάσαμε με 20 πόντους είχαμε 21 ασίστ και είχαν 13.

Το ποιος έτρεψε και ποιος πάσαρε την μπάλα δεν είμαι σίγουρες, το μόνο σίγουρο είναι πως έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα και πήραν 30 πόντους από αυτό. Η διαφορά των βολών έπαιξε πραγματικά μεγάλο ρόλο. Δεν φταίει το τέμπο του αγώνα, πιο πολύ η δική μας προσέγγιση. Ήταν καλή ερώτηση και αυτή ήταν η απάντηση που μπορούσα να δώσω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα