back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με υπογραφή Γκριεζμάν η Γαλλία 2-1 τη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με δύο γκολ οδήγησε τη Γαλλία στη νίκη με 2-1 επί της Γερμανίας, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Η Γερμανία πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει πετύχει την πρώτη νίκη της στο Nations League και μάλιστα απέναντι στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Ο Τόνι Κρόος έδωσε το προβάδισμα στα «πάντσερ» με πέναλτι από το 14ο λεπτό, ωστόσο το γκολ αυτό δεν φάνηκε να δώσει τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ. Μάλιστα έγινε και ο ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος συμπλήρωσε έξι ήττες στον πάγκο της Γερμανίας.

Η Γαλλία δεν φάνηκε διατεθειμένη να δεχτεί πιθανή απώλεια βαθμών και μάλιστα μέσα στο σπίτι της και ο Γκριεζμάν ανέλαβε δράση. Με το χρονόμετρο να δείχνει το 62ο λεπτό, ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία και στο 80΄ υπέγραψε την ανατροπή των «τρικολόρ» ευστοχώντας από τα 11 βήματα για το τελικό 2-1.

Με τη νίκη αυτή η Γαλλία βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρωτιά στον όμιλο της, ενώ η Γερμανία έμεινε στον ένα βαθμό και πλέον απειλείται με υποβιβασμό στη League B.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ματς:

 

https://youtu.be/AmwHTSXxvjQ

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερνάντες, Πογκμπά, Καντέ (93′ Ενζονί), Εμπαπέ (86′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90′ Εντομπελέ), Ματουιντί, Ζιρού.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ (85′ Μπραντ), Σουέλε, Χούμελς, Σουλτζ, Κέρερ, Κίμιχ, Κρόος, Σανέ (75′ Ντράξλερ), Βέρντερ, Γκνάμπρι (88′ Μίλερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

LEAGUE A (Group 1)

1. Γαλλία 7 (3)
2. Ολλανδία 3 (2)
3. Γερμανία 1 (3)

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα