back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ιταλία…χτύπησε στο 92΄ την Πολωνία

Διαβάστε επίσης

Η Ιταλία με γκολ του Μπιράγκι στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Πολωνία με 1-0 και έφτασε στην στην 2η θέση του 3ου ομίλου, εκεί όπου η Πορτογαλία έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Η Ιταλία έκανε την καλύτερη εμφάνισή της από την ημέρα που στον πάγκο της κάθισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απέναντι στην Πολωνία, την οποία τελικά νίκησε 1-0 με γκολ του ακραίου αμυντικού της Κριστιάνο Μπιράγκι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία της «σκουάντρα ατζούρα» ήταν καθολική, αλλά η ικανότητα του Σέζνι δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μαντσίνι να σκοράρουν. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ζορζίνιο «σημάδεψε» το δοκάρι, για να τον μιμηθεί ο Ινσίνιε στο 30΄ κι ενώ ευκαιρίες έχασαν επίσης οι Φλορέντσι, Κιελίνι, Ζορζίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπρέζεκ βλέποντας την Πολωνία να έχει πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, άλλαξε μόλις στο 46΄ Ζιμάνσκι και Λίνετι με τους Γκροσίτσκι – Μπλαστζικόφσκι. Μια κίνηση που είχε αποτέλεσμα, αφού κατάφερε να μειώσει την πίεση που δεχόταν από τους Ιταλούς, ενώ βρήκε και χώρους για αντεπιθέσεις, αλλά ο Ντοναρούμα δήλωσε «παρών», για να «χτυπήσει» τελικά ο Μπιράγκι στο τέλος και η Ιταλία να φύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς από την αναμέτρηση.

https://youtu.be/dUwYby2DSQk

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου του πρώτου γκρουπ:

1. Πορτογαλία 6 (4-2) * σε 2 αγωνιστικές
2. Ιταλία 4 (2-2) * σε 3 αγωνιστικές
3. Πολωνία 1 (3-5) * σε 3 αγωνιστικές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα