back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χ. Θεοχάρης: «Η συμφωνία των Πρεσπών είναι σύμφωνα με την εθνική γραμμή»

Διαβάστε επίσης

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι σύμφωνα με την εθνική γραμμή. Έχει τις προϋποθέσεις να υλοποιηθεί με σωστό τρόπο και εφόσον αυτό γίνει μπορεί να στηριχθεί», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Νεκτάριο Νώτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Τόνισε ωστόσο πως η συμφωνία «έχει αρκετά ζητήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά» και σημείωσε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να μη φύγουν επιχειρήσεις από τη χώρα μας προς την πΓΔΜ με δεδομένη την προοπτική ένταξης της γείτονος στην ΕΕ.
Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε επίσης ότι η FYROM πρέπει να αποποιηθεί κάθε σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και την αρχαία ελληνική Μακεδονία.

Κλυδωνισμοί από την τυχοδιωκτική πολτική του Πάνου Καμμένου

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές είπε πως αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. «Η κυβέρνηση έχει μια σταθερότητα στον βαθμό που την έχει. Βλέπουμε τους κλυδωνισμούς και την τυχοδιωκτική πολιτική του Πάνου Καμμένου. Καλώς ή κακώς η χώρα έχει μπει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που δεν της κάνει καλό», κατέληξε ο κ. Θεοχάρης.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα