Την καλύτερη ευκαιρία στο α΄μέρος είχε ο ΟΦΗ λίγο πριν από το φινάλε, όταν ο Πλατέλλας νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν με επιθετική διάθεση στην επανάληψη και είχαν την πρωτοβουλία, αλλά σε ένα σημείο που προσπάθησαν να εντείνουν την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα, προδόθηκαν από την δική τους.

Σε μία φάση με πολλά λάθη στην αντίδραση των αμυντικών της Λαμίας από την αρχή έως το τέλος της φάσης, ήρθε το προβάδισμα για τον ΟΦΗ με προβολή του Νέιρα στο 62΄.

Αμέσως ο Χάβος γύρισε το σχήμα του 4-4-2 με τον Μαστούρ δίπλα στον Μπαράλες, Στο 80’ ο Μαστούρ ανατράπηκε από τον Κοροβέση και ο Μπαράλες νίκησε τον Στρέζο.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Λαμία-ΟΦΗ 1-1
Σκόρερ: 80′ Μπαράλες (πέν) – 62′ Νέιρα
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)\

Κάρτες: 27’ Καραγκούνης, 65΄Μπλάζιτς, 77΄Βαντερσον- 12’ Ποτουρίδης, 71΄Νέιρα, 81’ Νάστος

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς , Δημούτσος, Καραγκούνης (55΄Καραμάνος), Επστάιν, Μπερτόλιο (70΄Μαστούρ), Μπαράλες

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος – Αργυρόπουλος, (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο Νέιρα(72’ Παπαστεριανός), Αραβίδης (61΄Ντίνας), Πλατέλλας, Βουό