back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελειώνει ο Μουρίνιο

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τη “Mirror”, το Σαββατοκύριακο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς με τη Νιούκαστλ.

Παρελθόν φαίνεται ότι πρόκειται σύντομα να αποτελέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται τη Νιούκαστλ (6/10, 19:30), ωστόσο ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από τον πάγκο ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όπως αναφέρει η “Mirror”.

Είναι γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί τη χειρότερη εκκίνηση στην Premier League τα τελευταία 29 χρόνια, μετά τις ήττες από Μπράιτον, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, οι οποίες την έχουν φέρει στη 10η θέση, ενώ προέρχεται κι από τη γκέλα με τη Βαλένθια στο Champions League.

Όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα για το Πορτογάλο τεχνικό είναι πολύ βαρύ τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο «Ολντ Τράφορντ».

Αν επιβεβαιωθούν όσα γράφονται στην Αγγλία, ο “Special One” θα λάβει αποζημίωση περίπου 20 εκατ. ευρώ, ενώ τη θέση του αναμένεται να αναλάβει προσωρινά ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος αποσύρθηκε πέρσι από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ για 12 χρόνια.

Ο Μουρίνιο βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το 2016 και έχει κατακτήσει ένα Λινγκ Καπ, ένα Community Shield και ένα Europa League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα