back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, το ντέρμπι την Κυριακή στο Καραϊσκάκης

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Super League, , το ντέρμπι της Κυριακής (20.30) ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους Θεσσαλονικείς, δεν αποκλείεται ν΄ αποδειχθεί καθοριστικό, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι μνηστήρες του τίτλου.

 

Μετά την επικράτηση με 2-0 στην Τούμπα επί της ΑΕΚ, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κατεβαίνουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για ν΄ αποδείξουν ότι δικαίως θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους Πειραιώτες, όσους δηλαδή ήταν και η ποινή τους από το περυσινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θέλει την νίκη για ν΄ αποσπασθεί από τον αντίπαλο του πέντε βαθμούς και ν΄ αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα εν΄ όψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός, που μαζί με τον Αρη είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουν πετύχει το 4χ4, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ελαφρύ προβάδισμα για την νίκη, που θα τον διατηρήσει στις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

Το πρόγραμμα 

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

 

18:15 ΑΕΛ-Παναιτωλικός NOVA

19:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ-1

20:30 ΟΦΗ-ΑΕΚ NOVA

 

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

 

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος ΕΡΤ-1

18:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος NOVA

19:00 Αρης-Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ-1

20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ NOVA

 

Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

 

19:00 Λαμία-Ξάνθη ΕΡΤ-1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα