back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Super League: Σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική

Διαβάστε επίσης

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Ν.Σμύρνη και ο Παναιτωλικός τη Λαμία στο Αγρίνιο στις αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλει τη νίκη που θα τον ανεβάσει μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο συγκομιδής βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και απόψε στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο σερί τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1.

Ο Ολυμπιακός μετά από αρκετά χρόνια θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, καθώς οι Πειραιώτες εξασφάλισαν εισιτήρια για το παιχνίδι.

Με στόχο τους πρώτους βαθμούς η Λαμία στο Αγρίνιο

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Λαμία που δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Super League και μετράει 3/3 ήττες, θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην έδρα του Παναιτωλικού ο οποίος φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 1-1 στην Ξάνθη και ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, χωρίς να αναμένονται σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Από την πλευρά τους, στη Λαμία γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα ήττα. Στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στο Περιστέρι φάνηκε πως η ομάδα ήταν βελτιωμένη, όμως για να μπορέσει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να μπουν τα γκολ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα