back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα βλέμματα στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (20.30) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ που προέρχεται από την ήττα 3-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία, θέλει τη νίκη το βράδυ στην Τούμπα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για να αυξήσει κι άλλο τη μεταξύ τους διαφορά.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Λόπες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Κλωναρίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λιβάγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Γιαννιώτας, Πόνσε και Γιακουμάκης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει, στην κατάμεστη Τούμπα, τη νίκη  που θα τον φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. «Δεν παίζουμε για την εκδίκηση, παίζουμε για να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για όσα συνέβησαν στο περσινό ματς ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό, ο Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα του αρχικού σχήματος για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τον Μπίσεσβαρ και ο Λημνιός θα είναι στην πλάγια. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Καντουρί και Καρέλης.

Πέρα από το ντέρμπι των “δικεφάλων” που κερδίζει τα αποψινά βλέμματα όλων, το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στις 16.00 με το ματς Ξάνθη – ΟΦΗ ενώ στις 19.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό με στόχο το 4στα4 .

Newsroom: Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα