back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου: «Πιο αναγκαία από ποτέ η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα»

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού τον Μάρτιο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την στάση των ΑΝΕΛ στη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσαν οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια πολύωρης συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χαρακτηριστικά εφ’ όλης της ύλης.

Συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός και ο υπ. Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς βρισκόμαστε στην 1η φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, συμφώνησαν ότι, σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον προσεχή Μάρτιο.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα