back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο Βερολίνο ο Ε.Τσακαλώτος -Συνομιλίες με Σόλτς και Σεντένο

Διαβάστε επίσης

Επαφές σε Βερολίνο και Λονδίνο θα έχει από σήμερα Τετάρτη ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναζητώντας συμμαχίες για την πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά τα μνημόνια.

Η πρώτη σημαντική συνάντηση θα είναι αυτή με σοσιαλιστές Ευρωπαίους υπουργούς οικονομικών σήμερα στο Βερολίνο.  Σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ( PES ) ο κ. Τσακαλώτος θα έχει ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Μάριο Σεντένο αλλά και με τον Γερμανό ομόλογό του κ. Όλαφ Σόλτς λίγες μέρες μετά την πρώτη μετά το μνημόνιο αξιολόγηση.

Αύριο ο υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτος αναμένεται να πραγματοποιήσει την ομιλία προς τους συμμετέχοντες στο 13o Ετήσιο Ελληνικό Roadshow  το οποίο διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Θα συμμετέχουν πάνω από 35 εισηγμένες εταιρείες και αναμένεται να πραγματοποιηθούν πάνω από 650 συναντήσεις των εκπροσώπων τους με τους ομολόγους τους 95 επενδυτικών funds και 130 αναλυτές και διαχειριστές χαρτοφυλακίων.

Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο 13ο Roadshow του Χ.Α είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Autohellas, Genergy Holdings, Ελλάκτωρ, ΕΛΤΕΧ Ανεμος, ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΚΟΡ, Eurobank, Φουρλής, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – ΤΕΡΝΑ Energy, Grivalia Properties, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Intralot, Κρι Κρι, Lamda Development, Motor Oil, MLS, Μυτιληναίος Holdings, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν και Βιοχάλκο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα