back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βαριά ήττα με 3-0 για την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Αγιαξ στην Ολλανδία σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των αντιπάλων της και δέχθηκε στο πρώτο γκολ με το ξεκίνημα.

Δεν είχε τις λύσεις για να ανταποκριθεί και να απαντήσει με συνέπεια οι Ολλανδοί να κυριαρχήσουν και να πάρουν τη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα:

14′ Φάουλ του Μάνταλου από δεξιά, κεφαλιά του Σιμόες, η μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια.

27′ Ο Κλωναρίδης  κράτησε τη μπάλα εντυπωσιακά, μοίρασε στον Πόνσε, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, καθώς κόπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό.

32′ Σουτ του Ζιεχ, κανένα πρόβλημα για τον Μπάρκα που μπλόκαρε άνετα.
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0
46′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. Ολιγωρία στην άμυνα της ΑΕΚ. Ένα γέμισμα από τα αριστερά από τον Νέρες, ο Ταλιαφίκο βγαίνει μόνος του και με πλασέ στην κίνηση νικά τον Μπάρκα.

57′ Τεράστια επέμβαση από τον Βασίλη Μπάρκα που αυτή τη φορά απέκρουσε σουτ του Ταλιαφίκο. Σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν ο Αργεντινός. Σωτήρας ο νεαρός γκολκίπερ.

77′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. Γύρισμα του Τάντιτς από τα δεξιά, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στρωμένη στον Φαν Ντε Μπέικ, που με απευθείας βολέ κάνει το 2-0.

90′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. Σέντρα -σουτ του Ταλιαφίκο,ο οποίος με ωραία προσπάθεια κάνει το 3-0.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 3-0

Οι συνθέσεις:

Άγιαξ (Τεν Χάαγκ): Ονάνα, Μαζραουί, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Σένε, Έιτινγκ, Νέρες (78’ Ντόλμπεργκ), Ζίγεκ, Τάντιτς, Χούντελααρ (63’ Φαν Ντε Μπέικ).

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (61’ Άλεφ), Μπακάκης (70’ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Πόνσε (81’ Γιακουμάκης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα