back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ ανοίγει τα φτερά της στο Champions League

Διαβάστε επίσης

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Στην πρεμιέρα της στον 5ο όμιλο αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Champions League και έχοντας στο πλευρό της τουλάχιστον 2.000 οπαδούς της, αντιμετωπίζει στις 19:55-Cosmotesports2 τον Άγιαξ στην «Johan Cruyff Arena», με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα και τους τραυματίες Μπογέ-Αλμπάνη, δεν έχει κατασταλάξει οριστικά για το σχήμα που θα παρατάξει. Εάν αποφασίσει να πάει σε 4-4-1-1, η ΑΕΚ θα παραταχθεί, με Μπάρκα στο τέρμα και τους από τα αριστερά προς τα δεξιά Χουλτ, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Μπακάκη στην άμυνα, με τους Γαλανόπουλο-Σιμόες στο κέντρο. Τον Μάνταλο αριστερά και τον Γκάλο δεξιά. Τον Πόνσε στην κορυφή και τον Κλωναρίδη να τον πλαισιώνει.

Στο μυαλό του Ουζουνίδη πάντως υπάρχει και το όνομα του Τσόσιτς, προκειμένου να υπάρξει πιο δυνατή αμυντική αντιμετώπιση των Ολλανδών. Σε αυτή την περίπτωση ο Τσόσιτς θα παίξει δίπλα σε Σιμόες-Γαλανόπουλο με τον Γκάλο να είναι στον πάγκο.

Ο Άγιαξ θα πάει στο κλασσικό 4-3-3. Ο Ονάνα θα βρίσκεται στο τέρμα. Ταλιαφίκο και Μαζρί θα είναι τα πλάγια μπακ με τους Μπλιντ-Ντε Λιχτ τα στόπερ. Σένε, Νέρες και Ντε Γιόνγκ θα παίξουν στον άξονα, με τους Τάντιτς-Ζίγετς στα άκρα και τον Χούντελαρ στην κορυφή.

5ος όμιλος

1η αγωνιστική (19/09)
Άγιαξ-ΑΕΚ (19:55)
Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (02/10)
Μπάγερν Μονάχου-Άγιαξ (22:00)
ΑΕΚ-Μπενφίκα (22:00)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα