back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα στο Champions League με το ντέρμπι Λίβερπουλ-Παρί

Διαβάστε επίσης

Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκινάει την Τρίτη η φάση των ομίλων του Champions Leauge της σεζόν 2018-19.Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Άνφιλντ» ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με την καλύτερη ψυχολογία απόψε απέναντι στην Παρί, αφού προέρχεται από μεγάλο διπλό στο «Γουέμπλεϊ» επί της Τότεναμ. Οι περσινοί φιναλίστ του Γιούργκεν Κλοπ θέλουν να κάνουν ανάλογη πορεία με την περσινή στο Champions League, όπου έφτασαν στον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Ρεάλ. Ο μεγάλος πόθος φυσικά,παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κανείς δεν θα έλεγε όχι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αγωνιστικά βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας κάνει το 5 στα 5 στην Premier και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Τσέλσι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λόβρεν και οι μέσοι Τσάμπερλεϊν και Λαλάνα είναι νοκ άουτ και χάνουν το ματς. Αγωνία υπάρχει και για τη συμμετοχή του Φιρμίνο, ο οποίος στο ματς με την Τότεναμ χτύπησε στο μάτι και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι.

Με στόχο τον τελικό η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να μπει με το δεξί στο Champions League, μία διοργάνωση που είναι ο μεγάλος πόθος των Αράβων από τότε που ανέλαβαν την ιδιοκτησία της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια η πορεία της γαλλικής ομάδας σταματάει στα προημιτελικά και πλέον ο στόχος είναι ο τελικός. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας δεν έχει αντίπαλο και ήδη μετράει 5 στις 5 νίκες και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Απόψε θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή του ομίλου.

Στα αγωνιστικά της Παρί, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με την Σεντ Ετιέν δεν αγωνίστηκαν οι Νέιμαρ, Μαρκίνιος για λόγους ξεκούρασης και ο Εμπαμπέ λόγω τιμωρίας. Σήμερα υπολογίζονται κανονικά και θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός είναι ο Μπουφόν και ο Βεράτι, οι οποίοι κουβαλούν τιμωρίες από πέρυσι, ενώ  νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών είναι οι  Άλβες και Κουρζάβα.

Αναλυτικά οι αγώνες της Τρίτης:

Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 19:55 (CosmoteSPORT2)

Ίντερ – Τότεναμ 19:55 (CosmoteSPORT4)

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 22:00 (CosmoteSPORT6)

Σάλκε – Πόρτο 22:00 (CosmoteSPORT8)

Μονακό – Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00 (CosmoteSPORT2)

Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 22:00 (CosmoteSPORT3)

Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι 22:00 (CosmoteSPORT7)

Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας 22:00 (CosmoteSPORT9)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα