back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22′, σε ένα ματς όπου ο διαιτητής Διαμαντόπουλος χαρίστηκε στον Πασχαλάκη, όταν έβρισε τους οπαδούς του γηπεδούχου.

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές της Super League πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να ξεκίνησε «νωθρά» το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια «πάτησε το γκάζι» και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον ΟΦΗ. «Παρθενική» εμφάνιση με τον «Δικέφαλο» στο στήθος πραγματοποίησε ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας και δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία του Στρέζου, καθώς η άμυνα του ΟΦΗ ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Οι δύο ομάδες απειλούσαν μόνο με ατομικές προσπάθειες των παικτών τους. Στο 22′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τρομερή ενέργεια του Παπαστεριανού, ο οποίος αφού «ξεφορτώθηκε» με αριστοτεχνικό τρόπο το μαρκάρισμα του Κρέσπο, πλάσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε στα ίσα το παιχνίδι ένα τέταρτο αργότερα (στο 37′), με τον Μπίσεσβαρ να ευστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Στρέζο μετά από πάσα του Ελ Καντουρί. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Λέο Μάτος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τους πανηγυρισμούς του πορτιέροΠασχαλάκη ο οποίος έβρισε τους οπαδούς του ΟΦΗ. Οι διαιτητές δεν είδαν την φάση, ο Έλληνας τερματοφύλακας την γλίτωσε και δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (53′), ο νεαρός Βραζιλιάνος Λέο Ζαμπά σκόραρε με σουτ από πλάγια θέση, μετά από κακή αντίδραση των αμυντικών του ΟΦΗ. Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι Κρητικοί έγιναν πιο «απειλητικοί» με την είσοδο των Κουτσιανικούλη, Αραβίδη και Πλατέλλα, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ και το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3

Σκόρερ: 22′ Παπαστεριανός / 37′ Μπίσεσβαρ, 45+4′ Μάτος, 53′ Ζαμπά
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες Κάρτες: Σασί, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας / Ζαμπά
Κόκκινες Κάρτες:

Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Καραπετάκης): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα (65′ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54′ Αραβίδης), Σασί (54′ Πλατέλλας), Βουό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Κάνιας (62′ Βέρνμπλουμ), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80′ Σάκχοφ), Ζαμπά (69′ Ουάρντα), Καρέλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα