back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στέφανος Ξεκαλάκης: “Παραδοσιακός πολιτικός μας αντίπαλος η ΝΔ. Στρατηγικός αντίπαλος για την ανακατάληψη του αριστερού πόλου του πολιτικού συστήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ”

Διαβάστε επίσης

                                                                                                                                               Αθήνα, 2018/09/05

“Βασικό ζητούμενο για το ΚΙΝΑΛ δεν είναι η σχέση με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η επανασύνδεση με τους προοδευτικούς πολίτες. Παραδοσιακός πολιτικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ, αλλά στρατηγικός αντίπαλος για την ανακατάληψη του αριστερού πόλου του πολιτικού συστήματος, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ” εκτίμησε το μέλος του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Ηλία Κανέλλη.

Ο κ Ξεκαλάκης χαρακτήρισε το ΚΙΝ.ΑΛ “μόρφωμα, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες και όπως είπε “είναι δυστύχημα να καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και εμείς να μην μπορούμε να εισπράξουμε τίποτα από την εύλογη αγανάκτηση ενός κόσμου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλέον δεν επιστρέφει ”

Επέκρινε την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ για φοβική λειτουργία καθώς όπως είπε: “Προτιμά ένα μικρό, ελεγχόμενο κόμμα από το να κάνει το άλμα, με στόχο την προσφορά και στους πολίτες. Υπάρχει έλλειμμα πολιτικών θέσεων σε ένα χώρο που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΔΗΣΥ ”τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ Ξεκαλάκης εκτίμησε ότι “ η κυρία Γεννηματά με συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων, εκθέτουν τη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος και χρεώνονται τα πενιχρά ως σήμερα αποτελέσματα. Δεν συνετελέσθη η ριζοσπαστική αλλαγή που περιμέναμε σε επίπεδο αρχηγού και ηγετικής ομάδας, με τα ίδια πρόσωπα σε ανακύκλωση.Αν οι θέσεις και οι πολιτικές για τη λειτουργία και συγκρότηση του κόμματος, προέρχονταν από θεσμικές διαδικασίες, ουδείς θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον τρόπο του κ Θεοδωράκη και του κ Ραγκούση, ο οποίος θα πρέπει να θυμίσω ότι είχε στηρίξει την κυρία Γεννηματά στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας.”

          *ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Θα ήταν να πάρει έστω και μια επιπλέον ψήφο από τον απόλυτο αριθμό όσων συγκέντρωσε τον Μάιο του 2012”

               *ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

Εάν φτάσει να πέσει κάτω του 50 %,θα τεθεί θέμα νομιμοποίησης της νέας κυβέρνησης και της επόμενης Βουλής.”

                                «ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα