back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με ερασιτέχνες παίκτες η Δανία στο Nations League

Διαβάστε επίσης

Η διαμάχη των διεθνών ποδοσφαιριστών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας σχετικά με τις συμφωνίες με χορηγούς προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων.

Οι διεθνείς αρνήθηκαν να ενισχύσουν την εθνική ομάδα και ως οι παράγοντες της ομοσπονδίας αναζήτησαν εναλλακτικές λύσεις αφού υπήρχε σοβαρή απειλή για βαριά τιμωρία από την UEFA.

Το πρόβλημα λύθηκε με τις κλήσεις ερασιτεχνών και άσημων ποδοσφαιριστών από τη 2η και την 3η κατηγορία, αλλά και παίκτες του futsal, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τη Σλοβακία στο σημερινό φιλικό και -κατά πάσα πιθανότητα- την Ουαλία στο πρώτο ματς του Nations League την Κυριακή.

Υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε ο Τζον Φάξε Γιένσεν, καθώς δόθηκε… άδεια στον Άνγκε Χαρέιντε και τον βοηθό του, Γιον Νταλ Τόμασον. «Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό», δήλωσε ο εμβληματικός εκλέκτορας της Δανίας (2000-15), Μόρτεν Όλσεν.

Οι 24 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική Δανία:

Τερματοφύλακες: Μόρτεν Μπανκ, Κρίστοφ Χάαγκ, Βίκτορ Βόμπε Λάρσεν

Αμυντικοί: Κρίστιαν Μπάνις, Μαντς Πρίισχολμ Μπέρτελσεν, Κρίστιαν Μπόμελουντ Κρίστενσεν, Βίκτορ Χάνσεν, Νικολάι Γιόχανσεν, Ντάνιελ Νίελσεν, Κάσπερ Σκραπ, Σίμον Βόλεσεν

Μέσοι: Άντερς Χουντσβάλε, Ράσμους Γκαουντίν, Άνταμ Φογκτ, Όσκαρ Χόιμπιε, Κρίστοφερ Γιάκομπσεν, Ράσμους Γιόχανσον, Κέβιν Γιόργκενσεν, Κάσπερ Κέμπελ

Επιθετικοί: Άντερς Φονς, Κίλιους Νίελσεν, Κρίστιαν Όφενμπεργκ, Ντάνιελ Σόρενσεν, Λούις Βέις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα