back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2 στα 2 για Παναθηναϊκό, 3-1 τη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμους αγώνες, σβήνοντας από πάνω του την τιμωρία των -6 βαθμών που “κουβαλούσε” από πέρυσι. 

Οι “πράσινοι” επικράτησαν 3-1 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπουζούκης στο 15ο λεπτό, Εμμανουηλίδης στο 70΄και Κουρμπέλης με πέναλτι στο 88΄. Το μοναδικό τέρμα της Λαμίας είχε πετύχει ο Αντέτζο στο 36ο λεπτό.

Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες, ενώ εκείνοι αγκαλιάστηκαν. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισε τόσο το τρίτο γκολ  όσο και την νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46′ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46′ Γιόχανσον), Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57′ Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος (73′ Ουσμάν), Καραγκούνης (55′ Μπουλούλης), Έπστάιν, Μπαράλες

Newsroom: Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα