back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην Αγγλία με τη Μπέρνλι στον επαναληπτικό αγώνα για τα πλέι όφ του Γιουρόπα Λιγκ και έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιέστηκαν αρκετά από τους Βρετανούς, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ειδικότερα, αλλά το γκολ του Ποντένσε ήταν καταλυτικό για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους ομίλους και να δώσουν αύριο το «παρών» στην κλήρωση.

Το φιλμ του αγώνα:

9′ Ο Βόουκς κερδίζει τη μονομαχία από τον Μιράντα, αλλά ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού καταφέρνει κι απομακρύνει σε πλάγιο άουτ.

23′ Ο Βόουκς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι – ύστερα από σέντρα του Μακνίλ από τ’ αριστερά – απειλεί. Η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Γιαννιώτης.

29′ Εκτέλεση φάουλ, ο Βόουκς στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά, ο Χέντρικ κάνει στο δεύτερο το σουτ, η μπάλα κόρνερ.

30′  Εκτελέστηκε το κόρνερ, πρώτη κεφαλιά, δεύτερη από τον Βόουκς από κοντά, η μπάλα πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

42′ Ο Χριστοδουλόπουλος με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Τσιμίκα, αυτός έκανε τη σέντρα. Ο Ποντένσε υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή, έκανε την προσποίηση, το σουτ με το δεξί, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χίτον.

43′ Ο Βόουκς βγαίνει στην αριστερή πλευρά τροφοδότησε παράλληλα τον Μπαρνς. Έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.

Τέλος α’ ημιχρόνου

48′ Δοκάρι για την Μπέρνλι! Ο Βόουκς με σουτ εκτός περιοχής απειλεί. Ο Γιαννιώτης εκτός εστίας έχει εξουδετερωθεί, η μπάλα στο δοκάρι της εστίας του.

56′  Η άμυνα του Ολυμπιακού ξεχνά τον Χέντρικ, εκείνος γυρίζει στον Μπανς. Ο δεύτερος καθυστερεί και οι φιλοξενούμενοι απομακρύνουν.

64′ Ο Φορτούνης βγάζει στον Ποντένσε, εκείνος από τα δεξιά κάνει τη σέντρα, ο Γκερέρο δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
82′ Ο Μπουχαλάκης εσφαλμένα γυρνά προς τα πίσω με το κεφάλι, ο Γιαννιώτης απομακρύνει, ο Βίντρα (με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού) με σουτ με τη μία στα όρια της περιοχής αστοχεί.
83′ Καμαρά και Χασάν κλέβουν την μπάλα, ο Χριστοδουλόπουλος από τα δεξιά πιο κεντρικά στον Φορτούνη, αυτός αριστερά στον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος κάνει την ντρίμπλα, αδειάζει τον αντίπαλό του και με εξαιρετικό πλασέ ανοίγει το σκορ. 
86′ Εκτελείται κόρνερ από τη Μπέρνλι, ο Μι κάνει την κεφαλιά κι ο Βίντρα από κοντά ισοφαρίζει. σε 1-1
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τέιλορ, Μι, Βόουκς, Μπέρνς, Χέντρικ, Γουέστγουντ, Λένον, Μπάρντσλι, Λονγκ, Μακνίλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα