back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ετοιμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που απόψε διεκδικεί την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 10μμ υποδέχεται τη Μπενφίκα στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι όφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το 1-1 που απέσπασε στην Πορτογαλία.

«Θα πεθάνουμε για την πρόκριση», επεσήμανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, ενώ ο Λέο Μάτος… προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολα για τους «αετούς» στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, φαίνεται ότι οι εννέα παίκτες είναι σίγουροι και ότι ερωτηματικό αποτελούν τα δύο εξτρέμ που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός, αν και μετά τη γνωστοποίηση της αποστολής έγιναν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Διότι, οι επιλογές για τα «φτερά» περιορίστηκαν στις τέσσερις (Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Ζαμπά, Λημνιός) για δύο θέσεις, αφού έμεινε εκτός ο Μπίσεσβαρ.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας -από τα αριστερά προς τα δεξιά- Βιεϊρίνια, Κρέσπο-Βαρέλα, Μάτος.

Ο Κάνιας θα έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο, παρά την κακή απόδοση του Βραζιλιάνου στο πρώτο ματς και φυσικά ο Πέλκας θα είναι μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ή μάλλον καλύτερα σε ρόλο οργανωτή. Ο Ελ Καντουρί (ή ο Ουάρντα) με τον Λημνιό θα πάρουν τις δύο πτέρυγες και ο Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στην κορυφή.

Ένα πιθανό σχήμα για την Μπενφίκα, η οποία μάλλον θα έχει τελικά τον Σάλβιο στη βασική της ενδεκάδα, είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο τέρμα, οι Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ν΄τιας, Ζαρντέλ, Αλμέιδα στην άμυνα.

Ο Φέισα αμυντικό χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Τζένσον και Πίτσι, οι οποίοι βρίσκονται… παντού μέσα στο γήπεδο. Ο Σέρβι θα είναι στο αριστερό άκρο και ο Ζίβκοβιτς στο δεξί. Στην κορυφή ο Φερέιρα.

Το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κατάμεστο, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια, ακόμα και τα περίπου 500 που επέστρεψε χθες η Μπενφίκα, η οποία θα έχει στο πλευρό της 200 φιλάθλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα