back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προφυλακιστέοι οι τρεις αλλοδαποί για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου

Διαβάστε επίσης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τρεις αλλοδαποί (δύο πακιστανικής καταγωγής ηλικίας 17 και 28 ετών και ένας 25χρονος ιρανικής καταγωγής) κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, ανήμερα του 15Αύγουστου, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Το κατηγορητήριο περιελάμβανε τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, δια του δικηγόρου της κ. Δημήτρη Τσοβόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι, που δεν είχαν δικηγόρο, φέρονται να επιχείρησαν να αντικρούσουν, στις απολογίες τους, την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, επισημαίνοντας πως σκοπός τους ήταν η ληστεία και όχι η δολοφονία του 25χρονου φοιτητή.

«Πήγα για να κάνω ληστεία», φέρεται να υποστήριξε χαρακτηριστικά στον ανακριτή ο 17χρονος Πακιστανός προσθέτοντας ότι, δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει το θύμα.

Σημειώνεται ότι, το πρωί στα δικαστήρια, κατά την μεταγωγή των τριών κατηγορουμένων, το παρών έδωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους βουλευτές τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό. Περίπου 20 άτομα συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας συνθήματα κατά των κατηγορουμένων.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα