back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου – Στον Εισαγγελέα σήμερα οι δράστες

Διαβάστε επίσης

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ για την υπόθεση της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο.

Ο τρίτος αλλοδαπός, Ιρακινής καταγωγής, εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Και οι τρεις απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.

Αμέσως μετά τη ληστεία, πέταξαν την τσάντα της κοπέλας και τα κινητά των δύο παιδιών, απ’ όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν ίχνη που οδήγησαν στην ταυτότητα των δραστών .

Η αστυνομία γνώριζε ότι θα επιχειρήσουν να φύγουν από τη χώρα και είχε μπλοκάρει τους μεθοριακούς σταθμούς.

Και οι τρεις είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν και πιστεύεται πως είναι μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Χθες το βράδυ, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο ένας εκ των δύο Πακιστανών, ο οποίος δηλώνει και ανήλικος, ομολόγησε πρώτος την ενοχή του.

Ωστόσο, και οι τρεις δήλωσαν ότι ο θάνατος του 25χρονου ήταν ατύχημα, καθώς, όπως υποστήριξαν,  ο ίδιος παραπάτησε κι έπεσε στον γκρεμό, όταν επιχείρησαν να του αρπάξουν το κινητό.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα