back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Τσιόδρας: Εκτιμώ ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πάει σε εκλογές

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πάει σε εκλογές, καθώς η συγκυρία είναι πολύ αρνητική για το κυβερνών κόμμα, διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο.

Αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, τις συζητήσεις περί συνεργασιών και τα σενάρια περί αποχωρήσεων βουλευτών του, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως ήταν κοινή απόφαση των βουλευτών η αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ και η επιλογή της αυτόνομης πορείας, και πως κοινή συνισταμένη είναι ότι για να υπάρχουν συνεργασίες θα πρέπει να υπάρχεις: «Οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς έχουν ταχθεί υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ, ο κ. Δανέλλης με τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι μιλάνε για συνεργασία του κόμματος. Το ζήτημα των συνεργασιών έχει τεθεί στο ΠΟΤΑΜΙ, και θα είναι στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο θα γίνει και πιο σαφές στο Συνέδριο. Δεν θα γίνει στη βάση υπουργικών θέσεων και καρεκλών».

Πρόσθεσε δε ότι το συνέδριο προβλέπει εκλογή αρχηγού, οι διαδικασίες είναι ανοιχτές, «αλλά δεν ξέρω αν κάποιος θα θελήσει να θέσει υποψηφιότητα».

Τέλος επέκρινε τον Πρωθυπουργό ότι στήνει νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δίνει επιδόματα, και όλα αυτά είναι καταστροφικά για τη χώρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα