back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει, στις 22.00 στο Ντα Λουζ, την Μπενφίκα στο πλαίσιο του α΄αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Τούμπας την επόμενη Τετάρτη (29/08).

«Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε  ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η Μπενφίκα είναι μια δυνατή ομάδα.

Πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προβληματίζεται μόνο για τον αντικαταστάτη του τραυματία Ελ Καντουρί. Ουάρντα, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά φαίνεται ότι δίνουν «μάχη» για το αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Μάτος, με τους Κρέσπο-Βαρέλα να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και τους Μαουρίσιο-Κάνιας στον άξονα. Ο Λημνιός θα είναι δεξιά και, όπως προαναφέραμε, αποτελεί ερωτηματικό για το ποιος θα αγωνιστεί αριστερά ενώ ο Πέλκας θα έχει ρόλο οργανωτή πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα