back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρονάλντο, Μόντριτς και Σαλάχ, υποψήφιοι της UEFA για τον κορυφαίο της χρονιάς

Διαβάστε επίσης

Κριστιάνο Ρονάλντο, Λούκα Μόντριτς και Μοχάμεντ Σαλάχ είναι οι τρεις υποψήφιοι για την ανάδειξη του καλύτερη παίκτη της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η UEFA.

Η UEFA, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς. Αυτοί προέκυψαν κατόπιν ψηφοφορίας των 80 προπονητών των ομάδων που συμμετείχαν στην φάση των ομίλων του Champions League και του Europa League 2017-2018 και με τη συμμετοχή 55 δημοσιογράφων που επελέγησαν από τη European Sports Media, εκπροσωπώντας κάθε μια από τις ομοσπονδίες-μέλη της UEFA.

Οι προπονητές και οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν να επιλέξουν από τρεις παίκτες. Ο πρώτος της επιλογής τους έπαιρνε 5 βαθμούς, ο δεύτερος τρεις και ο τρίτος έναν, ενώ δεν είχαν δικαίωμα να επιλέξουν παίκτη της δικής τους ομάδας.

Οι τρεις πρώτοι

Οι τρεις λοιπόν που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς και είναι υποψήφιοι για το βραβείο, είναι οι Λούκα Μόντριτς (Κροατία, Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία, Ρεάλ Μαδρίτης και από φέτος Γιουβέντους) και Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος, Λίβερπουλ).

Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό, στις 30 Αυγούστου, την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Champions League.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα