back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λευτ.Αυγενάκης: «Τι ακριβώς γιορτάζουν; Δέσμευσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, οπισθοχώρησαν τη χώρα, υπέγραψαν 3ο και 4ο μνημόνιο, μας ζημίωσαν με 200 δισ από αφελείς χειρισμούς και εξαπάτησαν τους πολίτες με το δημοψήφισμα. Η έξοδος της ανήθικης αυτής κυβέρνησης είναι μη αναστρέψιμη»

Διαβάστε επίσης

Ο Γραμματέας τη Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στον Αθήνα 984 και στην εκπομπή “ΣΤΑΣΗ των 2” και στον Αρη Τόλιο.

 

*Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΝΟΝΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει σήμερα είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών.Σήμερα μετά από το επικοινωνιακό πανηγύρι ξεκινάει η πραγματική και πολύ καθαρή έξοδος αυτής της ανήθικης κυβέρνησης και αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη” επεσήμανε ο κ Αυγενάκης.

Οπως τόνισε καταλαβαίνουμε την μεγάλη ανάγκη των κυβερνητικών στελεχών να υποστηρίξουν ένα αφήγημα εξόδου από το μνημόνιο αφού ως γνήσιοι προπαγανδιστές θέλουν να αλλάξουν ατζέντα και θέμα της συζήτησης. Ο κ Κουβέλης την ώρα που θρηνούσαμε και ακόμη θρηνούμε θύματα στο Μάτι, έτρεξε να πει πως ακόμα υπάρχει πόνος , όμως έχουμε έξοδο από τα μνημόνια και είμαστε μια χαρά.”

Στην επισήμανση ότι επαινετικά σχόλια έκαναν οι κκ Μοσκοβισί, Σούλτς και άλλοι, ο κ Αυγενάκης αναφέρθηκε στα λεχθέντα του επικεφαλής του ΕSM κ Κλάους Ρέγκλινγκ ότι η Ελλάδα το 2014 έβγαινε από τα μνημόνια, αλλά προέκυψε ο κ Βαρουφάκης.

Αναφορικά με τη στάση και τις ενδεχόμενες ευθύνες της ΝΔ , ο κ Αυγενάκης τόνισε ότι: “τα τελευταία 4 χρόνια κυβέρνηση είναι ο κ Τσίπρας με τον συναρχηγό του κ Καμένο. Για ποια έξοδο από τα μνημόνια συζητάμε με τη δημόσια περιουσία να παραμένει δεσμευμένη για άλλα 99 χρόνια; Τι ακριβώς γιορτάζουν; Οπισθοχώρησαν τη χώρα, υπέγραψαν 3ο και 4ο μνημόνιο, μας ζημίωσαν με 200 δισ. από αφελείς χειρισμούς του κ Τσίπρα και εξαπάτησαν τους πολίτες με το δημοψήφισμα. Η έξοδος της ανήθικης αυτής κυβέρνησης είναι μη αναστρέψιμη”

*ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Οι κάλπες είναι αναπόφευκτες για τον κ Τσίπρα. Οσο και αν προσπαθεί αν αλλάξει την ατζέντα, δυστυχώς τα τελευταία γεγονότα είναι εξαιρετικά βαριά για να τον αφήσουν να σηκώσει ανάστημα και να δημιουργήσει τεχνητό φωτισμό σε σημεία που εκείνος θέλει να φωτίσει και όχι στην πραγματικότητα που είναι μία και σκληρή. Συζητάμε για μια κυβέρνηση χωρίς όρια, αξίες και φραγμό.Είναι η χειρότερη των τελευταίων εποχών .Οσο και αν θέλει ο κ Τσίπρας να αποφύγει τις κάλπες αργά ή γρήγορα, θα συμβεί. Είμαστε πλειοψηφία αυτοί που ζητάμε αλλαγή πολιτικού σκηνικού.

*ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ το ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΜΠΗΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αυτονόητο, επειδή μιλάμε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ότι θα αναζητήσουμε συνεργασίες και συμμαχίες με αναπτυξιακές, προοδευτικές, και φιλοευρωπαικές δυνάμεις στον τόπο αυτό.”

Οκ Αυγενάκης συνεχίζοντας έκανε λόγο για κίνηση της ΝΔ “με διάθεση διεύρυνσης προς κάθε πολιτική πτέρυγα και κάθε ενεργό πολίτη που αντιλαμβάνεται πως η τύχη της χώρας είναι στα χέρια του. Δεν αναγνωρίζουμε ούτε όρια, ούτε φραγμούς, ούτε απαγορευτικά,παρά μόνον τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα κάθε πολίτη που δεν μας ψήφισε, ή δεν προσήλθε στις κάλπες και του ζητάμε να μας ακούσει και να συναντηθούν οι δρόμοι μας, συμμαχώντας για το καλό της χώρας.”

*ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ.

Τη συμφωνία των Πρεσπών στήριξαν και ψήφισαν τα μέλη των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αναλαμβάνοντας και την ατομική ευθύνη της απόφασης αυτής.Είναι μια κατάπτυστη συμφωνία με την οποία η ΝΔ δεν συμφωνεί και δεν θα συναινέσει. Δεν μετείχαμε, δεν επικροτήσαμε και δεν μπορούμε εκ των υστέρων να την αποδεχθούμε. Η κατάπτυστη αυτή συμφωνία, δημιουργεί ζημία στη χώρα και τους πολίτες της.”

 

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα