back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέα φιλική ήττα για Παναθηναϊκό, 3-1 από την Ντεν Χάαγκ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό ματς επί ολλανδικού εδάφους ηττήθηκε με 3-1 από την Ντεν Χάαγκ. Μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά από τους “πράσινους”.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός για τον Γιώργο Δώνη προκύπτει όχι από τη νέα ήττα αλλά από τον τραυματισμό του Μουνιέ που αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο.

Η διαμόρφωση του σκορ

Μόλις στο 3’ ο Χατζηθεοδωρίδης μετέτρεψε σε γκολ το καλό γύρισμα του Ρεγκάκου που κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 20′ και στο 30′ το «τριφύλλι» δέχθηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από τον Γκούσενς και τον Χούι, από ισάριθμες σέντρες του Μπέκερ.

Το 3-1 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και με τον Παναθηναϊκό να παίζει με 10 παίκτες, όταν ο Δώνης έχασε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ζανγκ έγραψε με δυνατό σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντεν Χάαγκ (Α. Γκροενεντάικ): Τζούινκελς, Μπέουγκελσνταϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62’ Νταλιμπάκερ), Ίμερς, Γκόουσενς, Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπεργκ, Χόουι (70’ Ζανγκ).

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (70’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41’ Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46’ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46’ Οικονομόπουλος), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Στάικος (46’ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Ινσούα), Χατζηγιοβάνης (46’ Μουνιέ), Μπουζούκης (70’ Εμμανουηλίδης), Ρεγκάκος (46’ Σέχου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα