back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων στο δήμο Μαραθώνα μετά την τραγωδία

Διαβάστε επίσης

Την απόφασή της να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και εξαπέλυσε βολές κατά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη τον οποίο κατηγόρησε για αλαζονεία και απρέπεια.

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος», είπε η κ. Λαμπαρού, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση όσων υπέπεσαν σε «παραπτώματα» να παραμείνουν στην θέση τους ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί.

«Ντρέπομαι πραγματικά για όλους αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Λαμπαρού επιτέθηκε στον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον οποίο κατηγόρησε για απρέπεια και αλαζονεία, δηλώνοντας ότι θλίβεται που στήριξε «έναν άνθρωπο που δεν άξιζε την εμπιστοσύνη μου και σε αυτή τη βιβλική καταστροφή φέρθηκε με απρέπεια και αλαζονεία».

Κατήγγειλε πως ο κ. Ψινάκης απουσίαζε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε, προσθέτοντας με νόημα ότι τα καθήκοντα του δημάρχου υπερβαίνουν το δημαρχείο και την καρέκλα.

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στον Μαραθώνα ανακοίνωσε νωρίτερα, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o Βασίλης Τσουπράς.

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου.

Γι’ αυτό τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου» τονίζει χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα