back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σάββας Αραπκιλής στον Αθήνα 9.84: Τόσο η προσέλευση του κόσμου όσο και η προσφορά σε προϊόντα ήταν κατά ριπάς

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη χαρακτήρισε την προσφορά του κόσμου ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Σάββας Αραπκιλής, μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και την Ελεωνόρα Ορφανίδου: «Τόσο η προσέλευση του κόσμου όσο και η προσφορά σε προϊόντα ήταν κατά ριπάς».

Ο δήμος έχει κορεστεί από τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης: «Έχουμε δημιουργήσει 5 δομές σε δημοτικά κτήρια, τα οποία τα τροφοδοτήσαμε με προϊόντα για να μπορέσει να γίνει στοχευμένη η διαδικασία να κατανείμουμε τα προϊόντα που έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα και να τα μετρήσουμε. Από την πρώτη μέρα, ξεκινώντας από το Δημαρχείο, επειδή έχουμε σύστημα διαχείρισης τα προμηθεύαμε στις δομές που είχαμε συγκροτήσει. Οι πυρόπληκτοι που μπορούν και πάνε στις δομές καταγράφονται και προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης».

Αναφερόμενος στο κύμα αλληλεγγύης ο κ. Αραπκιλής τόνισε ότι πέρασαν από το δήμο πάνω από 1.500 εθελοντές απ’ όλη την Ελλάδα. «Με το σύστημα διαχείρισης που διαθέτει ο δήμος τους στέλναμε με χάρτη να μοιράζουν τα προϊόντα τόσο σε πυρόπληκτους που δεν μπορούσαν να έρθουν στις δομές όσο και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Είχαμε ονόματα, διευθύνσεις και το διανείμαμε στοχευμένα».

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας τόνισε πως μέχρι τώρα έχουν γίνει 700 αιτήσεις από πυρόπληκτους, ωστόσο οι αριθμοί αλλάζουν κάθε ώρα και αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα