back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παν.Κουρουμπλής: “Πάντα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στα ζητήματα κρίσεων, αλλά εκτιμώνται αναλόγως. Καμιά φορά χρεώνουμε την ιστορία σε έναν υπουργό για να απαλλάξουμε την Πολιτεία από άλλα πράγματα που θα έπρεπε να κάνει”

Διαβάστε επίσης

Δεν έχω την εικόνα ότι υπάρχουν εκατοντάδες αγνοούμενοι” δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή “ Η Τρόικα του Αθήνα 9.84” με τον Νεκτάριο Νώτη, για την εθνική τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική. Οπως είπε “στο Λιμεναρχείο Ραφήνας έχει δηλωθεί ότι αγνοούνται περί τα 10 άτομα.

Αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς ο κ Κουρουμπλής σημείωσε ότι “υπάρχουν υποψίες για οργανωμένο σχέδιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει, μέχρι στιγμής, τεκμηριωθεί”

Σε ερώτημα αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα , ο κ Κουρουμπλής σημείωσε ότι τις πολιτικές ευθύνες τις κρίνει ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: “Πολιτικές ευθύνες στα ζητήματα κρίσεων πάντα υπάρχουν, αλλά εκτιμώνται αναλόγως. Καμιά φορά χρεώνουμε την ιστορία σε έναν υπουργό για να απαλλάξουμε την Πολιτεία από άλλα πράγματα, που θα έπρεπε να κάνει.”

Ο Υπ Ναυτιλίας έκανε λόγο τέλος και για υπερβολή από πλευράς κάποιων ΜΜΕ στην κάλυψη και προβολή συγκεκριμένων περιπτώσεων σε αυτή την τραγωδία.


                              «ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                          

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα