back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κουρουμπλής στον Αθήνα 9.84: Οι πολιτικές ευθύνες στις κρίσεις εκτιμώνται αναλόγως

Διαβάστε επίσης

«Δεν έχω την εικόνα ότι υπάρχουν εκατοντάδες αγνοούμενοι» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στις εκτιμήσεις για μεγάλο αριθμό αγνοουμένων, σημειώνοντας ότι στο λιμεναρχείο της Ραφήνας έχει δηλωθεί ότι αγνοούνται περίπου 10 άτομα.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, είπε ότι «τις πολιτικές ευθύνες τις κρίνει ο πρωθυπουργός», και πρόσθεσε: «πολιτικές ευθύνες πάντα στα ζητήματα κρίσεων υπάρχουν, αλλά εκτιμώνται αναλόγως. Καμία φορά χρεώνουμε την ιστορία σε έναν υπουργό για να απαλλάξουμε την Πολιτεία απο άλλα πράγματα που πρέπει να κάνει».

Αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς, ο κ. Κουρουμπλής, σημείωσε ότι υπάρχουν υποψίες για οργανωμένο σχέδιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει μέχρι στιγμής τεκμηριωθεί.

Ο υπουργός σχολίασε της εικόνα της τραγωδίας όπως παρουσιάστηκε από τα μέσα ενημέρωσης, εκτιμώντας ότι «υπάρχει μια υπερβολή στο πώς προβάλλουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις». «Εντάξει κάηκε ένας άνθρωπος και να λέμε δείξε το από εκεί και δείξε το από εδώ. Να μην δείχνουν τις εικόνες όπως τις δείχνουν. Έχουν χαθεί αυτοί οι άνθρωποι , μπορούμε να το πούμε όσες φορές θέλουμε, να το χρεώσουμε όπου θέλουμε αλλά με λίγο μέτρο» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα