back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είπε το «ναι» η Φλαμένγκο για τον Αράο

Διαβάστε επίσης

Ο Γουίλιαν Αράο θα φορέσει εντός της εβδομάδας τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς στη Βραζιλία μιλάνε για μία μεταγραφή που πολύ δύσκολα θα χαλάσει.

Στη Βραζιλία όλο και περισσότερα ΜΜΕ κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φλαμένγκο για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, κάνουν λόγο για μία συμφωνία κοντά στα 2.4 εκατ. ευρώ, πολύ κάτω δηλαδή από τα 4,5 εκατ. ευρώ που ακούγονταν αρχικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Βραζιλία, αυτό που απομένει πλέον είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Τριετές συμβόλαιο δίνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο χαφ για τριετές συμβόλαιο και όπως χαρακτηριστικά έγραφαν οι συμπατριώτες του δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βρίσκεται στην Ελλάδα για την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Το θετικό στην υπόθεση του Γουίλιαν, είναι πως η Φλαμένγκο διατηρεί το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και δεν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι μάνατζερ στην μεταγραφή που θα μπορούσαν να την χαλάσουν.

Βάσει των όσων γράφει σε tweet του ο δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε η συμφωνία θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα