back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δυνατό φιλικό για Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Ένα ακόμη φιλικό, το δεύτερο κατά σειρά, δίνει το απόγευμα ο Παναθηναϊκός , ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στην έδρα της.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα με 2-0 από την Άλκμααρ, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 17:00 την πανέτοιμη, Αντβέρπ, στην έδρα του βελγικού συλλόγου στο «Μπρουντστάαντ». Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ.

Ο σημερινός αγώνας έχει μεγαλύτερη δυσκολία από το ματς με την Αλκμάαρ καθώς η Αντβέρπ είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε φιλικά και πρόσφατα επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ . Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας της Jupiler League και τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/07) κόντρα στην Σαρλερουά.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και θα έχει μπροστά του Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχανσον. Όλη τη δεξιά πλευρά θα έχει ο Κουλιμπαλί και στην αριστερή θα είναι ο Ινσούα. Κάτσε και Τζανδάρης θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα έχουν δημιουργικό ρόλο, με τον Ρεγκάκο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα