back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Διαβάστε επίσης

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε με σκορ 8-7 από την Ολλανδία στην τελευταία αγωνιστική της α φάσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η εθνική μας ομάδα στα προημιτελικά της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει την τρίτη του δεύτερου ομίλου, η οποία θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του αγώνα Ισπανία – Ρωσία. Το παιχνίδι ήταν κλειστό σε όλη τη διάρκειά του και ήταν φανερό ότι η νίκη θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Οι άμυνες έπαιξαν κυρίαρχο στο πρώτο οκτάλεπτο. Με τις δύο ομάδες να είναι συγκεντρωμένες στο αμυντικό κομμάτι καμία από τις δύο δεν βρήκε διαδρόμους ενώ ήταν καλά κλεισμένες και οι δύο φουνταριστές.

Η μεγάλη ζημιά για την εθνική μας έγινε στο τέταρτο οκτάλεπτο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρεώθηκε πολλές αποβολές, με αποτέλεσμα η Κούλχαας και τρία σερί γκολ και η Σέβενιτς να δώσουν προβάδισμα δύο τερμάτων (8-6) για την Ολλανδία για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Η Ασημάκη με τέρμα μείωσε σε 8-7 αλλά η εθνική μας στο υπόλοιπο 1,5 λεπτό δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την πρωτιά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 3-2, 2-4

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Πρωτόπαπα, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη, Σταματοπούλου

Ολλανδία (Χαβένγκα): Άαρτς, Μέγκενς 1, Χένε 2, Φαν Ντερ Σλουτ, Γούλβες, Στόμχορστ, Ρόγκε, Σέβενιτς 2, Γιούστρα, Κούλχαας 3, Βουρβέλτ, Σλίκινγκ, Βίλεμς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα